duminică, 30 decembrie 2012

Poze






Azi am fost in vizita. Bineinteles ca mi-am luat aparatul cu mine. Asadar, va asteapta un nou serial de poze. 
Azi, prima parte. Drumul spre parc. Urmeaza sa trec prin parc, iar pe strada, iar si iar. Asadar, multe poze!

8 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Ca și cum iarna are cercei!

Modart spunea...

Azi ma uitam insistent la un copacel...avea frunze ruginite din toamna,o splendoare!M-am apropiat de el sa privesc ramul cum se proiecteaza pe cerul serii instelate.Ce "arhitectura"!Nici o catedrala din lume nu-l intrece in desavarsire.Ce ritmuri,ce compozitie!
Am spus-o de atea ori si o voi repeta mereu,am pierdut spiritul contemplatiei,am devenit excesiv de activi si...activisti, de aici raul lumii!
Contemplatia vine inaintea meditatiei!In literatura se scrie din stari meditative nefondate pe contemplatie cu adevarat.

Studiul artelor vizuale ar trebui sa fie obligatoriu.Imaginea ca si compozitie se citeste ,necesita educatie si bineinteles acea stare superioara numita contemplativism.

Mihai spunea...

@ INCERTITUDINI - Cercei?
@ Modart - Nimic nu se pierde. Se ascunde undeva, nu stiu unde, si iese la suprafata atunci cand il chemam. Daca il chemam cu adevarat. Daca nu ne-am pierdut copilaria. Restul e inutilitate.

Modart spunea...

Fara antrenament,se pierde,chiar si talentul!Ideea este ca avem in ce investim,as de unde contemplatie in epoca vitezei!
Daca in istoria noastra evoluam pe partea contemplatiei,ne teleportam astazi cu gandul si comunicam telepatic.Asa cred.

Mihai spunea...

Nu, talentul nu se pierde in nici o imprejurare. Se pierde indemanarea, dar talentul, nu. Talentul il ai sau nu. Poate, din lipsa de antrenament, sa devina inutil. Sau, lipsa lui sa se compenseze (partial) prin munca.

Modart spunea...

E adevarat ca il ai sau nu,exista latent acolo undeva,doar ca multe mai cere,e nesatul in a te dedica lui.Altminteri, vb aceea ...te-a parasit muza!

INCERTITUDINI spunea...

Cercei de frunze!

Mihai spunea...

@ Modart - Dupa cum stiti, Muza e schimbatoare.
@ INCERTITUDINI - Aveam pe undeva niste poze cu cercelusi.