miercuri, 7 decembrie 2011

Campionatul Regatului Unit de snooker





S-a terminat primul tur al Campionatului Regatului Unit de snooker. Meciuri interesante. Din pacate in primul tur s-au intalnit Ronnie si Steve Davis. Davis, care e de varsta mea, nu a facut fata "rachetei". Ronnie e un mare talent. Este probabil cel mai iubit jucator de snooker dupa Steve Davis si Jimmi White. Din pacate e cam delasator. O recunoaste chiar el. Ne spune ca isi da seama ca nu a realizat rezultate pe masura talentului sau. Acum, la 36 de ani, incearca sa se trezeasca.
Judd Trump, un mare talent al noii generatii, a avut meci greu cu Dominic Dale. Intr-un fel si-a facut singur meciul greu. Dale e un "plezirist" care joaca profesionist. La un moment dat era cam multa miscare in sala (reveneau spectatorii de la masa cealalta, meciul Mark Allen - Adrian GunnellIar. A refuzat sa joace pana s-a refacut liniste in sala. Trump a pacatuit prin convingerea ca "merge orice".
Din pacate Eurosportul nu prea are timp de snooker. Primele tururi sunt tratate cu destula indiferenta. O cauza ar putea fi aparitia (pe net) a Eurosport player. Cu abonament. Lasa ca prostii platesc!
In optimi Trump a trecut de Ronnie in joc decisiv.

PS A aparut tacul care nu are nevoie de creta. Ce snooker e ala la care nu te uiti la masa de joc fara sa te joci cu creta pe tac?

2 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Îmi plac frunzele, în toate anotimpurile.. cer să fie mângâiate!

Mihai spunea...

Privind mai atent pozele, observ ca o frunza ii da un bobarnac unei ghinde. Asadar, pana si frunzele sunt parsive. Vor sa fie mangaiate, dar isi ataca dur posibilii adversari!